30 juni

Jag vet det var ett tag sen jag skrev här men har jobbat hela veckan så jag har varken orkat eller haft något att skriva om :P

Jobbet går iaf bara fint och jag trivs verkligen jätte bra :D Ska ut till lillkillen imorgon har ju inte träffat honom på hela veckan!!

Var även ut till överklinten idag och tittade på en gård där och ja jag är förälskad!! Första gården vi tittat på som känts helt rätt kan verkligen se mig själv bo där med mina djur :D Så vi ska dit igen med mamma och pappa titta sen är det bara att hålla tummarna att banken tycker det är en lika bra idé och att gubben vill ta det bud vi lägger :D

Så just nu känns det väldigt bra och spännande :D

Imorgon får jag sovmorgon vilket ska bli sjukt skönt. I morse var det väldigt segt att kliva upp kan jag tala om! Ska på ett möte klockan 10 och sen ska jag ut och rida och massera W sen blir det ut till Vickan och rida Holger och hitta på något med Ceazar sen i morgon kväll blir det bio med älsklingen :D

Åh är  så förälskad i den där gården!! Var så otroligt härligt där ute och såå fint och jaa helt underbart!!

Midsommar

Helgen har varit helt underbar! Har inte haft möjlighet att skriva här förren nu :P I Fredags jobbade jag mellan 7 - 12 sen åkte vi ut till stugan stannade till hos hästen på vägen ut och klappade lite på honom ;) sen fortsatte vi ut till stugan där mamma, pappa, Tessan, Jimmy och Glen förstås väntade. Var för ovanlighetens skull vackert och varmt väder på midsommarafton! Härligt! Mamma hade gjort först en jätte god förrätt med lax och räkpaj, Gubbröra och gillade pitabröd med dip. Såå gott! Vi satt ute och åt och tittade ut över sjön och hade det bara bra! Sen blev det jordgubbar medans vi väntade på att tunnan skulle bli varm. Badade badtunna och mådde bara bra sen blev det grillat! :D Så vi åt typ hela kvällen vid elva tiden åkte tessan och jimmy hem och vi såg film innan vi trillade i säng vid halv ett tiden. Stackars Lad var helt slut efter att ha sprungit och lekt med glen hela dagen!

På morgonen var vi alla rätt trötta, Tog det lungt en stund och sen efter lunch drog vi oss vidare mot rödå och stallet. Gick en promenad med Ceazar. Vi gick förbi en hage där dom släppt ut kor och dom var väldigt nyfikna på Ceazar som i början var väldigt skeptisk till dessa konstiga djur :P Men sen blev han mer nyfiken på dom och ville helst gå och hälsa :P Han var såå söt :D

När vi kom hem möttes vi av en ganska så sur katt som. Han var inte glad över att vi lämnat honom ensam ett helt dygn!

Vi var alla väldigt trötta så det blev en lugn kväll i soffan.

Idag åkte jag ut till lillkillen på förmiddagen. Blev att träna programet i tömkörning :D Han skötte sig riktigt bra faktiskt! Behöver dock träna  lite till då det är nästan bra skritt i programet och han tycker det är väldigt tråkigt :P

Sen åkte vi till granngården där jag köpte ett ulltäcke som var jättefint! pälsglans och nummerlapp :P Så nu ska jag hitta ett kedjegrimskaft ska kolla på shopen.

Nu ska jag leta fram lite träns och pussla ihop ett till ceazar. ska även fixa repgrimma. Sen är vi redo för Riks!

Ska åka och titta på ett stall ikväll också och i veckan blir det 2 husvisningar och 2 jobbintervjuer :D

Så det är full rulle :D


Ceazar har fått syn på korna


Kisse hittade en korg


Torsdag 24 juni

Oj vad tiden går fort! tänk att det var två månader sen jag och Vickan satte oss i bilen och körde 127 mil ner till skåne och kom hem med en alldeles underbar liten Ceazar!

Idag är det riktigt sommarväder! äntligen, solen lyser från en klarblå himmel och är väldigt varmt med en härlig lite svalare bris underbart! och jag har dessutom varit ledig idag hur härligt är inte det?

Var i stallet vid nio tiden och tog in och borstade på lillkillen. Beslöt mig för att träna lite tömkörning så selade på och tog tränset på under grimman för att han skulle få träna med det på också. Upptäckte då att han måste han vuxit sen sist jag hade det på honom för tränset var för litet! fick spänna ner sidostyckerna ett hål med pannbandet är nästan lite litet han skulle haft cob på banbandet! ska se om jag kan pussla ihop ett träns åt honom där alla delar passar bra ;)

Vickan och Holger följde med ut i skogen en sväng och Ceazar var pigg och gick riktigt bra i början men sen blev det lite väl mycket ohyra som var framme som mygg och brems så då blev han väldigt väldigt irriterad på dem och slutade nästan lyssna på mig så jag fick bli riktigt arg ett par gånger och då  gick det bättre sen tror han insåg att jag bet värre än myggen :P

Efter den turen blev det kraftfoder och lite vila inne medans jag och vickan försökte oss på att fixa till ridbanan. Tja den blev iaf inte sämre men nog kunde den bli ännu bättre! fast det är klart vi är inte där så mycket så det duger ju till oss ;)

Vid tre tiden var jag till vårdcentralen för att skriva delegering. Var hemskt men det gick bra! Var ju ett typ prov vi skulle skriva men eftersom jag blev lite hastigt och lustigt insatt här så har jag inte fått något som helst material att äns läsa igenom innan så jag blev lite ställd då det var frågor om olika mediciner och biverkningar och vilken medicin man ger till vad och så vidare jag som inte äns har pluggat något som har med vård att göra!! Men jag klarade mig rätt bra ändå hade betydligt fler rätt en jag trodde och fick delegeringen så jag är nöjd :P

Så ringde dom från jobbet och bönade och bad om att jag ska jobba imorgon så jag lovade att jobba 7 - 12 iaf mer tänker jag inte ge upp av min lediga midsommar som vi dessutom ska spendera i stugan!

I helgen hade jag tänkte träna lite tömkörning på banan med ceazar blir programträning inför Riks ;)


En bild på älskling från första dagen här uppe!

Ondag 23 juni

Känner mig lite trött idag efter 2 långa dagar. Mycket nytt att ta in men det känns ändå bra och är riktigt kul :D

Gick upp vid halv åtta tiden. Åkte till stallet och tog in lillpojken. Han var så söt där han stod i hagen när jag kom kom han och mötte mig alltid lika peppad på att göra något! Underbara djur!

Borstade upp honom ordentligt sen gick vi ut på ribanan och jobbade lite NH och longerade en del :D Han gick jätte bra idag lyssnade och skötte sig super.

Han och Holger ha ätit massor av gräs sen dom kom på betet så nu vill han knappt äta upp kraftfodret :P Åt upp nästan allt men kastade sig inte över maten som han brukar göra tror han är ganska så nöjd med gräset ;)

Ska jobba sista passet för veckan nu ikväll så imorgon blir det sovmorgon innan jag åker ut till stallet har planerat att tömköra imorgon ;)
Ska även försöka ta med mig kameran.

Måndag

Orkade inte skriva något igår. Var till stallet på morgonen. Tog in lillpojken min och borstade upp honom. Änteligen hade granngården fått hem myggmedel så jag sprayade på killen. Han tyckte inte det var så kul! Han bryr sig inte så mycket om själva ljudet däremot är det jätte äckligt att det kommer något på honom :P Han stod iaf stilla bara spännde sig en massa ;) Så gick vi en promenad bort till bygdegården. Han var lite små seg.

Så fick han komma ut i hagen igen nu garderad mot mygg och flugor i form av både medel och flypannband. :D

Idag så har jag jobbat från 7 -16 sen åkte jag upp till Ånäset och Selet och tränade vallning med Lad. Han gick bra sämre än sist men det beror mest på mig han har fått så mycket självförtroende nu och jag känner mig fortfarande lite osäker så han vill gärna ta över men i slutet gick det super bra! Fick massor av beröm och tränaren tyckte att Lad har enorm kapacitet och sa att jag kommer kunna göra vallprovet i höst :D

Jo jobbet ja började på nya jobbet nu på hemtjänsten. Har inskolning i veckan så det blir ganska så lungt kändes iaf bra idag får väl se hur mycket jag kommer ihåg och hur det går sen när jag ska gå själv :P Det svåraste är nog att hitta till alla och vilka som bor var!! Men man lär sig det är ju inte så jätte stort område ;)

Imorgon kommer jag jobba likadant så Vickan får se efter lillkillen då med men på onsdag då jäklar ska jag ut till lillkillen och jobba lite med honom ;)

Lördag 19 juni

Spenderade lördagskvällen som den bäst ska göras ;) men härliga människor och grillning vid älven. Var väldigt trevligt trost regnet ;)

I morse åkte vi till mormor, fick lite böcker sen bjöd hon  på tårta :D

Åkte för att fixa bromasran emn när vi köpt och skulle byta upptäcker vi att det var inte fram utan bak som var dålig aja så kan det gå blir att byta så fort som möjligt.

Pussade på lillkillen och borstade upp honom så fick han lite morötter som en sen födelsedagspresent :D


Gillmästarna ;)


sötisarna :D


en annan som är sugen på grillat ;)


Vickan kollar in grillspetten


Grillade bilar! sjukt gott :D

Fredag 18 juni

Blev en väldigt bra dag idag trots regn hela eftermiddagen ;)

Började med att åka ut till Hippo och rida W. Han skötte sig super trots att han var väldigt stel i höger så gick han sjukt fin och fortfarande inga bock tendenser alls. Förstår inte vad alla andra som ridit honom gör han har aldrig äns försökt bocka med mig och han har ändå haft alla chanser!

Efter denna härliga ridtur så åkte jag hem och gick ut en sväng med hunden. Så bar det av ut på Haga för en jobb intervju. Efter att ha varit där ett bra tag och gått igenom allt så åkte jag hem med ett leende på läpparna börjar nämligen på måndag så nu kan jag äntligen säga upp mig från Taormina!!

Hann bara hem från haga och ut med hunden och plocka bort lite här hemma innan det var dags att åka till Taormina för sista jobbpasset ;) Gick bra var lagom mycket folk dock så var den nya jag jobbade med kass!! Höll på att bli galen på männskan!!

I helgen är jag ledig så imorgon blir det en sväng förbi mormor och hälsa på sen så ut till stallet och pussa på lillkillen och om det inte regnar så ska vi gå ner till älven och grilla och fiska! :D

Få se om jag hinner åka till klockarbäcken och måla lite också i helgen för i veckan har jag introduction så det kan bli lite tajt  om tid


Bild från i våras som jag hittade på mobilen

Torsdag 17 juni

När jag kom till stallet idag stod hästarna ute på betet och hade det bra. Vickan berättade att dom ätit som tokar och hon hade inte sett dom ligga ner något. Ceazar brukar ändå ligga ner ganska mycket. Däremot hade dom sprungit och busat en hel del. Vi tog in pojkarna eftersom veterinären skulle komma och ta blodprov på Holger. Hade tänkt ta ut Ceazar på ridbanan och leka lite men när jag stod där och borsade honom så stod verkligen och sov! Han brukar vara ganska på alerten då man pysslar med honom men idag hängde han i linorna och utan dom hade han nog trillat omkull!! Vickan kom och sa att det såg ut som att han fått lugnande! Kände då att jag inte riktigt hade hjärta att ta ut honom så han fick gå in i boxen istället medans vi väntade på Vet och det uppskattade han. Tog inte många minuter innan han låg utsträckt och sov i boxen! Till och med Holger la sig ner och sov ett tag.

Efter att veterinären varit där så släppte vi ut dom och då hade dom samlat energi igen och satte full  fart ut till gräset!


trött bäbis!


Trött lilleman


Så full fart ut i gräset igen!!


söt kissarna! någon som vill ha en? ;)

Bilder

Här kommer bilder från idag! Lyckades hitta sladden till mobilen så nu fick jag en hel massa bilder här!

enjoy


suddig men men


sötis är lite gräs här :P


grabbarna bus :P


Munnen full


full fart






snyggingen!


Holger showar!!

Onsdag 16 juni

Idag följde Tessan med mig ut till stallet. Eftersom jag egentligen inte skulle ut dit idag hade jag ingen plan på vad jag skulle hitta på med lillkillen. Tessan tittade iaf på kattungarna och vald ut en som hon ville ha. Jag och Vickan bestämde oss för att släppa hästarna i den stora beteshagen. Holger har ju blivit ofräsch så då kunde han lika gärna få gå på bete. Dom har rensat bort allt gräs i lillhagen så det var dags. Oj så dom busade och brallade! helt galna var dom! Så klart så gav min kamera upp då men tog några med mobilen men nu hittar jag inte igen sladden så jag kan föra över bilderna från mobilen!! aja lyckades tillslut ta några bilder med kameran iaf men inte så många. Ska försöka lägg upp lite bilder här senare.

Det är hur mycket gräs som helst i den hagen Ceazar drunknade nästan i allt gräs! och han hade problem att trava igenom utan han fick hoppa fram :P Holger blåste upp sig och showade en massa :P

Dom fick stå där och jag och tessan åkte tillbaka till umeå vickan skulle ställa dom i trähagen lite senare idag så det inte blir för mycket av det goda så släpper vi dom tillbaka i gräset imorgon då ska jag se till att kameran funkar!!

J
ag och Tessan åkte vidare ut och målade på klockarbäcken ett tag.

nee nu ska jag försöka mig på att fixa bilderna.

Tisdag 15 juni

Ännu en våt dag... suck... Varför ska det regna när jag är ledig för? Åkte till stallet i morse och det regnade och regnade... Tog in lillkillen och borstade  upp honom. Tänkte tömköra med då vräkte det verkligen ner så jag stannade och pysslade lite med honom. Skulle vilja lära honom spansk skritt men jag vet inte rikigt hur jag ska göra fick lite tips från vickan så jag började med att han skulle lyfta på benen när jag knackade på benen. han fattade verkligen jätte fort! Han till och med lyfte och sträckte ut benen som dom ska göra i spanskskritt! Visserligen gjorde han så för att han blev frusterad över att jag knackade honom på benen :P men iaf :P

Så blev det uppehåll så vi gick ut på banan och tömkörde honom. Han gick jätte fint! Han har en otrooligt reglerbar trav som kommer bli en fröjd att jobba med uppsuttet! samlade ihop honom så han påbörjade tramp och så släppte jag fram honom till en ordentlig ökning och han svarade otroligt bra! den hästen kommer inte bli några problem att träna in tramp på! Blev inga bilder på grund av det dåliga vädret på men fredag kanske!

Måndag 14 juni

Blev inget skrivet här igår men hade inget att skriva om jobbade hela dagen så jag hann aldrig ut till stallet.

Idag däremot så åkte jag ut på morgonen. Vickan skulle iväg och kvala lilleman i skellefte så jag tog in Ceazar och pysslade med honom en stund innan jag gick upp en sväng på ridbanan med honom. Tränade lite allmän lydnad (kan man säga så om hästar?) och longerade lite i repgrimman. Han skötte sig som alltid (nästan) super och såg riktigt fin ut. Upptäckte när jag stod i stallet att han tvärvuxit en hel massa så fram med tumstocken och jodå han är nu 140 bak och 137 fram!

När jag var klar i stallet åkte jag ut till Klockarbäcken för att måla lite fick efter några timmar hjälp av Tessan så vi blev klara med ena kortsidan iaf :P Blev väldigt blöt då det regnade de första  2 timmarna!!

Sen var det tänkt att jag skulle iväg och valla idag men då jag har fått en sjujäklar huvudvärk såg jvg itne frammemot att köra 16mil själv och eftersom jag inte fick med mig någon så blev det ingen vallning idag. Vi får ta igen det nästa vecka istället.

Kollade runt lite här på internet och hittade något som verkligen föll mig i smaken! Nu vet jag vad jag och ceazar ska satsa på då han blivit tillräckligt gammal! Kommer nog bli en riktig pradgren hos oss Cowboy Dressage! en bladning mellan dressyrens Kür och westerns reining! Eftersom reining troligen kommer passa Ceazar som hande i handsken och jag är en dressyrryttare i grunden så lär det bli en oslagbar kombination! Jag är väldigt taggad att testa iaf!! Men får ge mig till tåls ett par år :P



Lördag 12 juni

Blev väldigt sent igår så vi tog oss en välförtjänt sovmorgon sen åkte jag ut till stallet så jag var väl där vid halv elva tiden. Tog in hästarna och pysslade med dom en stund blåste storm och hästarna var lite fjaskiga och ofokuserade så det blev inget vettigt gjort :P Gav kraft sen gjorde vi klart stora hagen till Ceazar så nu är det bara att släppa honom där! Blir nog i Veckan någon gång han får gå ut där.

sen fick hästarna gå ut och vi åkte hem igen. Började jobba fyra så det blev inte mycket gjort idag. Men jobbar bara imorgon sen är jag ledig måndag och tisdag eller ja ledig och ledig ska ut till klockarbäcken och måla kontoret där :P Men det ska mest bara bli kul :P Sen är det ju vallning på måndag också :D

Fredag 11 juni

Idag är det varmt!! Riktigt härligt sommarväder och avundas alla som nu har sommarlov!!

Åkte ut till stallet nu på morgonen efter att i vanlig ordning plockat upp Vickan i stan ;)

Kändes som att det var för varmt för att göra något ansträngande med hästarna så vi gick upp på banan och släppade fram lite olika saker och byggde olika hinder och hade lite kul där med hästarna. La fram en lastpall som hästarna fick gå över, Ett litet hinder att stundsa över två oljefat med bara en halvmeter emellan och gå igenom ett L av bommar att gå genom och backa genom och en bom på två hinderstöd att gå under! Den sistnämda var svårast hrm Ceazar som gick under översta hagribban på typ 120 tyckte det var jätte jobbigt att gå under bommen på 160! Men tillslut efter att ha mutat med gräs en gång gick han under :P

Blev även en del träning på att flytta, backa och komma (typ NH) Sen fick dom gå ut och äta gräs! Vi ska ta och fixa det sista på den stora hagen nu snart så Ceazar får komma ut på riktigt bete :D

Hade tänkt ta lite kort när vi lekte på ridbanan med det glömde jag totalt bort så blev lite när hästarna fick spel och brallade runt i hagen :P

Medans hästarna mumsade på gräset gick jag och Vickan och köpte oss varsin isglass!

Nu ska jag snart äta börjar jobbv fyra


Buspojken


Pojkarna


Student

Så nu har vi varit och firat lilla syster och kusin som båda tagit studenten idag! Grattis båda två.

Var väldigt trevligt med massor av god mat och fika och trevliga människor


Syster :D


Dom glada studenterna :D

Torsdag 10 juni

Idag tar lillasyster studenten! Grattis!!

Åkte ut till stallet imorse och tog en promenad i skogen med lillkillen. Var även och handlade nytt foder som han fick efter promenaden. Han verkar gilla det väldigt mycket :P

Sen fick han och Holger gå ut och äta gräs vilket dom båda uppskattade :p

Har lite bråttom idag ska snart upp på ortopedtekniska sen till mamma och fira syster och sen ut på hippo och tömköra W.

lite bilder från idag ska jag iaf bjuda på


Ceazar undersöker bilen på väg ut till hagen :P


fullfart ut till grönskan!


Han börjar se riktigt fin ut i kroppen


Sötisen


Pojkarna

Början av veckan

Hann aldrig med att skriva igår var mest en massa fläng var till banken, klockarbäcken och sen upp till Ånäset för vallträning!

Träningen gick så sjukt bra :D Lad gick mycket bättre än sist och då var jag ändå mer än nöjd sist! Till och med tränaren var imponerad och vi började sätta höger och vänster på honom :D Han visade även väldigt finna utgångare och hämtningar kommer nog bli hans starkaste sida! Så visade han en enorm arbetsvilja han ville bara jobba :P Han skötte sig till och med super utanför fållan där han satt bredvid en tik som var på löpen! Men han brydde sig varken nämvärt om henne eller om fåren förren han kom in i fållan då var det full fokus på fåren!

Idag plockade jag först upp Vickan i stan och sen åkte vi ut till Rödå. Tog in lillkillen och borstade upp honom sen så gick vi på till ridbanan och tömkörde. Tyvärr så hade jag ju glömt kameran och det var verkligen synd för han var så sjukt fin och jobbade på super han jobbade till och med i form i alla gångarter i princip hela tiden och då tömkörde jag bara i grimma! Tog fattningar och gick jätte fint på volterna. Gjorde lite åttor och han var helt med på noterna! underbara lilla häst!

sen fick dom gå ut i gräshagen och äta lite medans vi åt lunch. Sen tog vi in Holger och kopplade finkan för att åka in till umeåker. Vickan skulle köra på rakbanan så jag följde med för att hjälpa henne. Jag och Lad promenerade upp till rakan och stod där och fotade Holger och Vickan då dom körde förbi. Tror det blev något snyggt kort iaf :P (jag och Vickans kamera var inte riktigt överens hela tiden :P ) När vi var klara lastade vi och åkte hem fastnade i bilkö genom stan och blev sittandes en 15-20min :P Något drygt...

Väl i Rödå tog vi hand om Holger innan jag åkte hem igen.

Vi döpte föresten alla kattungar idag eller ja det är bara tjejen kvar. Tom,Hank, Harry, Cruise, Jack, Diaz, Diezel och Rambo.



Söndag 6 juni

Ja idag är det sveriges nationaldag och hur firas det då? Jo börjar med att städa lägenheten och sen ut till stallet där vi tar oss i kragen och bygger beteshagen :) Vi gjorde klart den lilla delen där dom ska få gå på betesvänjning och stängsade in den stora hagen och satte stolpar för avdelninga av den stora hagen så nu är det bara att dra lite mer trådkvar men det får bli typ nästa helg då det är dags för Ceazar att gå på bete :D

Vi släppte iaf ut hästarna i den lilla hagen en stund och oj så kul dom tyckte det var! Holger jagade upp Ceazar så dom sprang och busade en stund innan dom dök ner i det gröna goda gräset ;)

Försökte fota med blev inga super bilder då hästarna var lite för snabba för min kamera :P

medans hästarna gick och betade så gick vi in och fikade sen tog vi in dom och for ut en sväng i skogen Ceazar fick en riktig sockerkick av gräset och var jätte pigg!! Han hade väldigt svårt att skritta :P

Sen fick dom kraftfoder och mamma och pappa kom förbi för att titta på lillkillen och kattungarna. Hästarna fick sen till sin stora besvikelse åter gå ut i trähagen men imorgon blir det gräs igen och då får dom gå där längre än idag ;)


Fullrulle ut till gräset :D


Ceazar njuter av solen och gräset :D


Det är gott med gräs!


tjoohoo!!


Bus :P


sötis


Man får jobba för att hänga med Holger :P


Ceazar vill busa mer!


Nöjda pojkar :D

Lördag 5 juni

Åkte till stallet på morgonen och tog en promenad med lillkillen min. Han skötte sig jätte bra var lite små pigg och ville gärna busa :P Sen fick han beta lite innan jag åkte vidare ut till stugan. Vi satt där ganska länge och åt rabarberpaj med mamma och pappa och räknade och skrev en hel del tills vi alla var trötta i skallen :P

Åkte hem och hamnade framför TV:n en stund.

Onsdag 2 maj

Idag har jag varit riktigt duktig! Först cyklade jag till jobbet och sen cyklade jag hem igen vid två tiden. Hämtade hunden och cyklade upp till Laboo för att klippa klorna på hunden. Han var riktigt duktig på att springa bredvid cykeln! Var ju första gången han sprang bredvid en cykel i hela sitt liv! Men han tyckte det var jobbigt och var rätt mör från träningen igår!

Skötte sig super på klippningen. Sen cyklade vi tillbaka där upptäcker jag att det inte finns någon mat hemma inte äns mjölk! Så det var bara att sätta sig på cykel och cykla till jobbet igen på tom mage men Väl vär var det ganska lugnt så jag flörtade till mig lite mat av kocken sen bröt helvetet lös!! Blev sjukt mycket folk och jag var helt själv för den andra idioten bara stod och strök dukar hela kvällen och kunde inte hjälpa mig så jag fick springa som en jävla idiot!! Så vid kvart i nio var jag äntligen klar (bara en kvart efter att jag egentligen slutar) och nådigt mör i benen och då var det till att cykla hem! Sa jag att det är uppför typ hela vägen hem!!

Galet mycket mjölsyra i benen då jag äntligen kom hem och fick sätta mig i soffan! Tack och lov att jag har bilen imorgon hade nog inte kunnat ta mig upp på cykeln!

Kan ju även medela att jag inte suttit på en cykel sen förrförra sommaren! Har inte haft någon förren nu!!

Tisdag 1 juni

Blev en massa samtal och annat pyssel på morgonen. Sen åkte jag iväg till stallet och red Holger en sväng på banan och jäklar så fint han gick han börjar kännas som han gjorde innan han blev svagre i höger bak. Trött blev han också på slutet hade han problem att hålla sig på benen och snubblade rätt bra.

Ceazar fick en pysseldag, borstade upp honom och pysslade lite sen fick han mat och ut och beta lite gräs innan jag var tvungen att åka hem. Åkte sen vidare till Ånäset för Vallkursen. Lvd var super duktig och jag jätte nöjd! Det har lossnat lite för honom nu när det gäller att flytta fåren från staketet han var lite osäker förut när det blev trångt men nu gick det mycket bättre  han börjar lite mer på mig.

Blev en sen kväll men vi hann åka förbi och köpa en cykel :P

RSS 2.0