Måndag 11 oktober 2010

Dagarna bara rusar förbi och tiden går så fort! Nina var snäll och följde med mig ut till stallet idag och hjälpte mig med träningen. Idag fick Ceazar skifta bekantskap med bakselen. Han brydde sig inte alls då vi la på den eller då vi gick ut och började. Nina Var bromskloss i draglinorna och jag tömkörde. Det var inte förren han började trava som han insåg att det var något som tog baktill så han studsade då till lite men inte mer men så gick han över i galopp och eftersom vi spänt bakgjorden lite hårdare en den skulle vara och han har så stor galopp så rymdes han inte utan att det tog och det var lite läskigt så han studsade då och lättade bak ett par gånger men inte mer. Han var inte rädd utan snarare irriterad över att det var något iväg :P

Efter en stund så brydde han sig inte alls om den och fick annat att tänka på då vi gick för bi ponnyerna på ponnyföreningen där stod ju ett jätte fint gult ponnysto med ett föl vid sidan som han gärna ville hälsa på :P Sen blev han väldigt trött och sista biten hem hade han svårt att fokusera på oss men det var honom förlåtet. Nästa gång ska vi ersätta Nina med ett däck tills vi fått tag på en rockard.

Har även fixat nu så nästa sommar kommer Ceazar stå till förfogande för avel och vid tillräckligt antal ston kommer han finns tillgänglig via TAI.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0